CELEBRACIÓ DEL 50è ANIVERSARI DE L'ESCOLA ARRELS - SAN PÍO X

El passat 2010, la nostra Escola Arrels-San-Pio X va estar d'aniversari: va celebrar els seus 50 anys! Les celebracions es van concentrar en els mesos d'abril i maig i van coincidir amb els també 50 anys de la Salle Congrés, en el marc dels 50 d'escola cristiana al barri del Congrés.

 

Una part de les celebracions es van fer els dies 9 i 10 d'abril, conjuntament amb La Salle Congrés. Es va celebrar una eucaristia presidida pel Sr. Arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, així com per capellans que, d'alguna manera i altra, han estat vinculats amb l'Escola Arrels. Aquí teniu el tríptic de convocatòria i algunes fotos.

 

El dia 4 de maig es van celebrar unes interessants conferències a càrrec de la Mª Dolores Valencia i el Dr. en Filosofia i Teologia, Francesc Torralba. Aquí teniu la invitació.

 

El dia 5 de maig es va celebrar una Trobada d'Antics Alumnes i Antics professors a l'Escola. Va ser una experiència molt emotiva i entranyable de trobada, on tots –antics alumnes i professors- van compartir les seves vivències i records des de l’estimació a l’escola i el profund agraïment per la formació i els valors rebuts. Aquí teniu el cartell  la carta de convocatòria i algunes fotos.

 

Aquí publiquem també dos posters que van fer els alumnes López (esquerre) i Carbonell (dreta) per conmemorar l'aniversari de l'Escola.