ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA

MODIFICACIÓ DELS ESTATUTS DE L'ASSOCIACIÓ

 

El passat 28 de juny vam celebrar una Assemblea Extraordinària convocada per la junta de l'Associació. La raó d'aquesta assemblea extra era la proposta de modificació d'un parell d'articles dels Estatuts de l'Associació d'Antics Alumnes Arrels.

 

A fi de resoldre i facilitar el relleu i assegurar la continuïtat de la nostra junta, en aquesta Assemblea es van proposar un parell de canvis en els Estatuts de la nostra Associació. Aquests dos canvis afectaven únicament els membres de la junta i eren:

  1. Reduir una vocalia de la junta. L’article 14 dels estatuts contempla que “La Junta Directiva està formada per: President/a, Vicepresident/a, Secretari/a, Tresorer/a, Assessor/a i Dos vocals”. El dia a dia de la junta des que va començar a funcionar el 2007 fins a l’actualitat demostra que es pot funcionar perfectament amb una sola vocalia, i que això també facilitaria la dosificació de possibles candidats a entrar-hi.
  2. Reduir el compromís dels membres amb la junta de quatre a dos anys. L’article 15 dels estatuts contempla que “el temps de pertinença a la Junta Directiva serà de quatre anys, amb renovació cada dos anys de la meitat dels òrgans Unipersonals”. Considerem que quatre anys és excessiu per la situació que vivim molts de nosaltres (feines cada cop més inestables i canvis constants que dificulten o impedeixen un compromís tan prolongat). A banda, reduir aquest compromís facilitaria l’entrada de més gent jove, més propícia a patir canvis en períodes de temps curts.

Segons l’article 30 dels Estatuts, “La modificació dels Estatuts correspon a l’Assemblea General Extraordinària [...] Per a modificar els Estatuts, és necessari el vot favorable de les dues terceres parts dels socis presents o degudament representats [...] així com una assistència o representació de la meitat més un dels associats”. Tenint en compte això, es van comptabilitzar els vots dels socis i sòcies assistents i els vots delegats d'aquells associats que no van poder venir a l'Assemblea. Les dues propostes van ser votades i van sortir aprovades per unanimitat.

 

Adjuntem aquí a sota la còpia actualitzada dels Estatuts, a fi que tots els associats la tingueu actualitzada.

 

Estatuts AAArrels.pdf
Documento Adobe Acrobat 87.6 KB