TROBADA DE LES PROMOCIONS 79 I 89. 16 d'octubre de 2004

16 d'octubre. Nervis, emoció, curiositat, il·lusió… Era el dia de la trobada. Dues generacions, 1979 i 1989, es trobaven per compartir junts una vetllada a l'escola on havien cursat l'EGB.


Tot havia començat uns mesos enrere quan un grup d'antics alumnes començàrem a trobar-nos i a pensar què podríem fer per promoure activitats amb els antics alumnes de l'escola - abans San Pio X, ara Arrels.

Semblava una idea difícil, agosarada, complicada d'encertar, gairebé una missió impossible. Sens dubte, la millor manera era celebrar que ens retrobàvem i decidírem convidar aquestes dues promocions; les noies del 79 feien 25 anys que havien sortir de l'escola, els nois i noies del 89 en feien 15.

I mans a l'obra. El primer de tot fou aconseguir adreces i telèfons i correus electrònics, una feinada! Molts havien canviat de domicili, altres eren els pares que ens deien la nova adreça, els amics també ens donaven dades... Tot i així creiem que algunes persones no han rebut la carta enviada a tothom.

Les respostes no trigaren en arribar. Eren respostes de sorpresa, d'alegria per la iniciativa i confirmant la seva participació.

I va arribar el dia esperat, 16 d'octubre. Lloc de trobada, l'escola Arrels.
Les primeres antigues alumnes en arribar no podien dissimular l'expectació que portaven. Petons, abraçades, riure... L'entrada fou realment divertida. Calia portar un cartellet amb el nom. Ens reconeixeríem després de tant de temps?

A la trobada no només assistírem les promocions convocades, també van gaudir de la presència de molts professors que actualment estan a l'escola i que també van ser professors dels convidats.

Si alguna cosa es va fer aquella nit va ser xerrar, xerrar i xerrar. Feia molt de temps que alguns no es veien i era molt a compartir.

Ens reunírem a la biblioteca. L'Olga Casabán, antiga alumna del 1979 i membre de la comissió, conduí l'acte. Unes paraules de benvinguda i junts compartírem una presentació de record dels anys passats a la nostra escola. Maria Cursach, la nostra dire, ens va enviar unes paraules des de València, on resideix actualment.

En Javi Cortés, membre de la comissió, presentà el projecte de creació d'una Associació d'Antics Alumnes Arrels (AAArrels) i convidà tots els presents a participar del projecte. Per acabar un petit obsequi per a tots els presents.

Abans del sopar, una visita a l'escola per veure en directe els canvis, les aules... Recordar junts. Els guies de la visita eren professors de l'escola i coneguts per tots: Javier Albajar, Pilar Burillo, Carmen Campos, Isabel Catalan, Marisol Escudero, Mª Pilar Ferreiro, Mercedes Ferrer, Paquita Gil (que vingué des de València per a la trobada!), Aurora Gómez, Assumpció Juncosa, Ramona Mallén, Isabel Secall y Pepe Senan, juntament amb Carmen Muñoz    , actual directora de l'Escola Arrels.

I després, el sopar. La veritat és que va sobrar moltíssim menjar, vam menjar poc, no teníem prou temps perquè eren moltes les coses a dir-nos...

Tots, antics alumnes, professors i membres de la comissió, estem molt contents d'aquella nit. Tant que ja ens hem animat a continuar treballant: noves convocatòries, per a la promoció 80, que celebra els seus 25 anys, la 90 que celebra els seus 15 anys i la 70 que celebra els seus 35 anys!!.

Gràcies a tots i a totes.