TROBADA DE LES PROMOCIONS 85 I 86. 13 de novembre de 2010

Finalment va arribar el dia. El passat dissabte 13 de novembre a la tarda, les promocions dels anys 1985 i 1986 es van retrobar al Col·legi Arrels per celebrar els 25 anys de la seva sortida de l'escola.

 

La retrobada va congregar prop de cinquanta exalumnes que, entre abraçades, somriures i molta il·lusió, van recordar el seu pas per l'escola.

 

Tot plegat va començar a les 19.30 h. amb la benvinguda a l'escola. Tot seguit, la biblioteca va acollir la primera part de l'acte: unes paraules de Javi Cortés, president de l'Associació d'Antics Alumnes; de l'exprofessora Ramona Mallén, en nom de l'escola; i de Pilar Cuesta, en nom de la Institució Teresiana. La trobada va seguir amb el visionat d'un muntatge audiovisual en què les exalumnes van poder recordar el seu pas per l'escola. I del record a la realitat actual: una visita guiada per tota l'escola a càrrec d'un grup de professors (antics mestres de les promocions 85 i 86), que van tenir l'amabilitat d'acompanyar-nos i intercanviar impressions després de tants anys amb les que va ser les seves alumnes.

 

La festa va acabar amb un sopar pica-pica, moment en què, païdes les emocions, tothom va poder seguir compartint records tot posant-se al dia. La trobada a l'escola es va donar per acabada prop de mitjanit.