TROBADA DE LES PROMOCIONS 87 I 88. 27 d'octubre de 2012

Un moment de la trobada a la Biblioteca
Un moment de la trobada a la Biblioteca

Ja sabeu que l'Associació d'Antics Alumnes Arrels proposa cada any el retrobament de la promoció que en aquell any concret compleix 25 anys de la seva sortida de l'escola. Enguany els ha tocat a les promocions dels anys 1987 i 1988.

 

La data del passat dissabte 27 d'octubre va ser l'escollida per retrobar-se els antics alumnes i els antics professors d'aquestes promocions. En total, uns 35 exalumnes van poder recordar el seu pas per l'escola en una tarda plena de sorpreses. 

 

A les 18.30 h. es va donar la benvinguda als assistents. Uns assistents que, per primera vegada, van poder veure el vídeo de promoció que l'Associació d'Antics Alumnes ha elaborat i que podeu veure a la benvinguda d'aquesta pàgina web. Després dels parlaments del president de l'Associació i de Javier Albajar, professor que va parlar en representació del Col·legi Arrels i la Institució Teresiana, es va projectar el muntatge audiovisual amb el qual sempre s'obsequia les promocions convidades. Un muntatge on l'escola dóna la benvinguda als exalumnes i repassa els canvis més importants que s'han viscut en els darrers vint-i-cinc anys. Els assistents van poder repassar com ha canviat l'escola, i fins i tot recordar què passava els anys en què van nèixer i concretament què passava el 1987 i 1988, anys en què van sortir de l'escola. Després del vídeo, que va agradar molt, es va procedir a presentar l'Associació d'Antics Alumnes. També hi va haver moments per llegir paraules dedicades als exalumnes, com les de l'exprofessora Maria Dolores Valencia, que no va poder assistir a la trobada. Acte seguit, com és també tradició, es va obsequiar els assistents amb un petit present: aquesta vegada consistia en un USB de l'Associació amb el vídeo especial per a les promocions 1987-88 que s'havia vist una estona abans.

 

I passada tota la part de presentacions, es va procedir a la visita tradicional a l'escola. Els exalumnes, guiats per exprofessors com el ja esmentat Javier Albajar, Ramona Mallén, Margarita Vidal, Pepe Senán o Pilar Robles (que va venir expressament de Granada per a la trobada), van reviure moments i anècdotes en cadascun dels racons que van redescobrir (les aules, la capella, el laboratori...).

 

La vetllada va acabar amb un sopar informal a l'actual menjador de l'escola, que tots els assistents recordaven com l'antiga sala d'audiovisuals del centre, actualment reconvertida.

 

Va ser una trobada molt bonica, i volem donar les gràcies als exalumnes assistents pels moments viscuts.

 

 

Aquí teniu un recull de fotografies de la Trobada dels 25 anys de la sortida de l'escola de la promocions 1987 i 1988.