PROPERES ACTIVITATS I CONVOCATÒRIES

TROBADA PROMOCIONS

Aquest curs anem per feina!

També us podem avançar la data de la trobada que celebrarem aquest curs 2019/20 amb els antics alumnes que van nèixer l'any 1977 i el 1980.

Serà el dissabte 26 d'octubre de 2019, a l'escola Arrels.

Com sempre, volem passar una tarda retrobant-nos amb companys/es i mestres de fa molts anys. Ja estem envianta cartes a les direccions de l'arxiu de l'escola, però necessitem de la vostra col·laboració per anar fent difusió d'aquesta convocatòria. Properament us donarem més detalls.

Si sou d'aquests anys, reserveu el dia! Ho passareu molt bé!

11ª JORNADA LÚDICO ESPORTIVA

Ja tenim la data per la jornada esportiva del curs vinent!

Serà el proper dissabte 5 d'octubre de 2019.

Com sempre, volem dedicar una tarda a jugar a futbol i/o bàsquet amb els antics compamys/es de classe, mestres i amics que ens vulguin acompanyar.

Esport, pica-pica i bona companyia,

Aquesta vegada us avisem amb temps, no valen excuses!!

ROMIATGE A MONTSERRAT

Full inscripció.
ROMIATGE A MONTSERRAT I.T._ 12.05.2019_f
Documento Microsoft Word 121.0 KB

CONTINUEN ELS ACTES DEL CENTENARI

Continuem celebrant els 100 anys de la Institució Teresiana a Catalunya. El proper  dimarts dia 2 d’abril farem a l’escola Arrels un petit acte de presentació de l’exposició fotogràfica que s’ha fet amb motiu d’aquest centenari.

Ens faran la presentació de l’exposició  dues ex alumnes de l’escola i membres de la Institució Teresiana: la Sra. Carme Clarós i la Sra. Carolina Ramírez. A continuació la Dra. Margarita Bartolomé, també membre de la Institució Teresiana, ens farà un breu recorregut de la presencia de la Institució Teresiana durant  aquests 100 anys a Catalunya.

Hi esteu convidats!

Després de l'èxit de convocatòria que va tenir l'acte inaugural del passat divendres 11 de gener, us volem convidar també a visitar aquesta exposició fotogràfica.

 

Al curs 1918-19, al carrer Ample, al costat de la Basílica de la Mare de Déu de la Mercè, es va iniciar la presència de la Institució Teresiana a Barcelona.

 

 

La Comissió del centenari de la Institució Teresiana a Barcelona ens convida a aquest acte amb el que s’inicien de les celebracions d’aquests 100 anys de servei renovat a la missió evangelitzadora de l’Església, cercant sempre noves respostes als reptes socials i eclesials que en cada etapa s’han presentat.

 

Ens agradaria poder comptar amb la vostra presència el proper 11 de gener del 2019. Un bon motiu de reunió i trobada de tots els qui hem viscut aquesta presència.

Us hi esperem!

 

 

 

 

FESTA SAN PEDRO POVEDA

Els nostres companys i companyes d'ACIT Jove ens conviden a celebrar el naixement de St. Pedro Poveda a tota la família i amics de la Institució Teresiana a Barcelona. Els alumnes de 6è de Primària i de secundària de l'escola Arrels han preparat la celebració amb molta il·lusió.

 

La trobada serà el proper dilluns 3 de Desembre a les 17:30h, a l’Escola Arrels.

 

Començarà fem una senzilla dinàmica sobre Pedro Poveda, per seguidament pregar tots junts, donar gràcies per la seva vida i els seus fruits en la Institució Teresiana. Acabarà la celebració amb un berenar. Us podeu anar afegint a cada part de la celebració, segons aneu arribant.

 

Un any més vam fer una tarda esportiva amb 3 equips que van jugar al nostre pati de l'escola.

També altres antics alumnes que  van venir a saludar  amb la familia i amics i retrobar-se amb records del seu pas per l'escola.

Aprofitant que era la 10ª edició de la trobada, vam fer una samarreta de la nostra Associació.

Anunciar-vos que en tenim una per a tots i totes els nostres socis i sòcies ! Ja us direm com recollir-la!

Gràcies als que vau venir a acompanyar-nos, els que no haureu d'esperar al curs vinent!!!

10ª JORNADA LÚDICO ESPORTIVA

Fidels a la nostra trobada esportiva, us convoquem a participar d'aquesta tarda d'esport amb amics i família.

Formeu el vostre equip, preferentment amb antics alumnes, però si algun amic vol venir serà benvingut!

Envieu-nos un correu amb els que sereu per tal d'organitzar els partits.

Jugarem, i prendrem un pica pica per recueprar forces!

Animeu-vos!

FESTA DE SANT PEDRO POVEDA

Us convidem a participar de la Festa de Sant Pedro Poveda

que tindrà lloc el dia 28 de juliol al pati de la nostra escola a les 19:30.

 

Un  temps i un espai per celebrar junts la Festa.

XXXVII CURSA ARRELS

Un any més La Cursa és fidel a la seva cita al mes de febrer. Aquest diumenge molts nois i noies correran pels voltants de l'escola i la Plaça del Congrés.

Una festa esportiva on tenim també participació. Recordeu que una de les categories està dedicada precissament a nosaltres, els antics alumnes. Així que animeu-vos, podeu aconseguir el vostre trofeu! Si més no, retrobar alguna cara coneguda i fer una mica d'esport.

Si voleu apuntar-vos envieu-nos un correu. Tot i que és dijous 2 l'últim dia, podeu decidir-vos a última hora!!

JORNADA ESPORTIVA I FAMILIAR

Una tarda d'esport en un ambient molt agradable, on antics alumnes, alumnes, mestres, pares d'alumnes i amics de l'escola Arrels vam compartir unes tres hores de joc. 

La jornada va començar amb un triangular de futbol sala. Tres equips van mostrar tot el seu potencial i val a dir que la diferència d'edat no va ser un factor determinant del resultat. Aquesta vegada no hi va haver trofeu, però tothom es va emportar un petit record.

Després es va fer, i per primera vegada en aquest tipus de trobada, un partit de bàsquet, on uns repetien després del futbol i altres s'afegien. Vam tenir participació femenina, aspecte que cal valorar molt!

Tot plegat sota l'atenta mirada dels nois i noies, fills i filles que miraven com els seus pares suaven de valent, ja que la tarda va acompanyar.

En definitiva ens vam trobar passat, present i futur de la nostra comunitat. Agrair la col·laboració de l'escola, de l'AEFS Arrels i de l'AE Arrels Congrés pel material. I en especial gràcies als qui vau participar i als qui no vau poder us esperem a la propera! Per descomptat als membres de la Junta per l'organització!

9ª JORNADA LÚDICOESPORTIVA, DISSABTE 21 D'OCTUBRE A LES 18:30h

Després de l'últim acte, on vam tenir una jornada molt familiar amb les dues promocions que es van retrobar a l'escola, iniciem el nou curs amb la ja tradicional Jornada lúdicoesportiva.

Tindrà lloc el proper dissabte 21 d'octubre al pati de l'escola Arrels a partir de les 16:30h.

 

Formeu el vostre equip, que pot ser de futbol sala i bàsquet. En funció de la demanda podem fer les dues modalitats, inclús si algú s'anima podem jugar a Tennis Taula!!!

 

El que es tracta és de passar una tarda amb amics i fent esport. Us prepararem un petit pica pica.

 

Tot i que principalment volem que vinguin antics alumnes de l'escola, no és indispensable, així que podeu venir amb companys/es que no hagin estat alumnes. També podeu venir amb els vostres fills/es!

 

Envieu-nos un correu a aaarrels@gmail.com amb el nom del vostre equip i la modalitat a que voleu jugar.

 

Us esperem!!         

TROBADA PROMOCIONS

6 de maig de 2017      17:30 hores    al cole!

 

Trobada en torn dels 25 anys de sortida de l'Escola

de les promocions 91, 92 i 94.

 

Us hi esperem!!

 

 

Podeu confirmar assistència al correu aaarrels@gmail.com

Trobada lúdic-esportiva

Imatges de la nostra trobada.

 

Acaben les vacances d'estiu, comença l'escola i nosaltres hi tornem! El proper dissabte 8 d'octubre, a partir de les 16.30 hores, tindrà lloc una nova edició de la Jornada Lúdicoesportiva!

 

La novetat d'enguany és que també hi ha la possibilitat d'inscriure's al Torneig de Tenis taula. En cas que no disposeu de pala de Tenis taula, no patiu!! L'organització us en facilitarà una per tal de poder participar al torneig. 

 

Així doncs, el termini d'inscripcions està obert fins el proper dia 7 d'octubre. Només cal que ens feu arribar el nom de l'equip o de la persona (cas de Tenis taula) al mail aaarrels@gmail.com . Animeu-vos i participeu!!

El 28 de juliol és l'aniversari de la mort de Sant Pedro Poveda, donant testimoni de la seva fe: "Soc sacerdot del Crist".

És el dia que l'Església ha establert com la seva festa.

Ens trobarem per celebrar l'Eucaristia en acció de gràcies per la Vida i Obra de Sant Pedro Poveda.

 

Curs 2016-17

 

Jornada lúdic-esportiva:

 

dissabte 8 d'octubre 2016,

16:30h al Pati de l'Escola Arrels.

 

 

 

 

 

 

Sopar de socis AAArrels:

 

diss. 26 de novembre 2016 

20:30h.    Lloc a  concretar.

 

 

 

 

 

Assemblea  de Socis:

 

18 de gener 2017, 19:30h.

Biblioteca Escola Arrels.

 

 

Trobades de promocions que van acabar: 

 

  • 8è d'EGB l'any 91-92 
  • 4t d’ESO l'any 93-94
  • 4t d'ESO l'any 94-95.  

 

Dissab 29 d'abril 2017, 17:30h

 


BON ESTIU !!