ASSOCIACIÓ D'ANTICS ALUMNES ARRELS

L'Associació d'Antics Alumnes Arrels (AAA) és fruit de la voluntat de recuperar el contacte amb i entre els qui estudiaren a l'Escola Arrels (abans San Pio X). Un grup d'antics alumnes de l'Escola, en comunicació amb el col·legi, vàrem constituir una Comissió d'Antics Alumnes al març de 2004, amb l'objectiu de reactivar el contacte, animant i mantenint el seu entranyament amb "El Cole".


Durant aquests anys:

  • Hem treballat força en la reconstrucció i actualització de la base de dades.
  • Hem convocat col·laboradors/es.
  • Hem convocat diverses promocions que celebraven aniversaris significatius de la seva sortida del Cole (especialment aquelles promocions que complien 25 anys).
  • Hem obert una adreça de correu electrònic i hem construït aquesta petita pàgina web.
  • Hem posat en contacte a antics/gues alumnes amb altres entitats i projectes de la Institució Teresiana a Barcelona amb les quals volien col·laborar.
  • Hem consensuat els estatuts i paperassa de l'Associació d'Antics Alumnes Arrels-San Pio X i ho hem presentat a l'administració. Ja estem constituïts en Associació.

El 17 de novembre de 2007 vàrem convocar una Trobada General d'Antics Alumnes i va tenir lloc l'Assemblea Fundacional, que va votar per la primera Junta de l'Associació.

 

Cada any convoquem diverses activitats per a tots els antics alumnes, i els socis celebrem l'Assemblea anual.

 

Ajuda'ns en la nostra tasca!

Col·labora en l'actualització de dades. Fes-te soci de l'Associació. Contacta amb nosaltres!