TROBADES LÚDICO-ESPORTIVES

Les trobades lúdico-esportives que organitza l'Associació d'Antics Alumnes són una trobada anual que es celebra al pati de l'Escola Arrels, generalment en dissabte a la tarda, pel setembre o l'octubre. En la trobada, es juga un campionat de futbol en el que participen alumnes, exalumnes, professors i exprofessors de l'escola. Aquí en teniu algunes imatges de les darreres edicions.

TROBADA LÚDICO ESPORTIVA 2019

El passat dissabte 5 d'octubre ens reuniem altre vagada al pati de l'Arrels per jugar uns partits de futbol sala. Ens vam reunir uns 22 valents esportistes que durant gairebé tres hores, vam còrrer, xutar, parar i rebre algun que altre cop, tot dintre de la màxima esportivitat, tothom tenia clar que el més important era passarr-ho bé, tot i que quan la pilota roda, tots ho donem tot!

Vam fer 4 equips, dos partits cadascun de 25 minuts.

Entre partit i partit un petit refrigeri o ioca pica, ens feia recuperar forces, o simplement era l'excusa per descansar i xerrar una mica amb els companys i companyes. Altres que no jugaven també ens van acompanyar una estona.

Tots vam sortir contents i sense lamentar lesions!!

Moltes gràcies a tots els qui vau participar d'una forma o altre!!

Ens veiem el curs vinent!

TROBADA LÚDICO-ESPORTIVA 2013

 

LA CINQUENA JORNADA ESPORTIVA PORTA UN NOU EQUIP CAMPIÓ!!!

 

A principis d'octubre, com sempre, vam celebrar la Jornada lúdicoesportiva de l'Associació d'Antics Alumnes. Va ser el passat dissabte 5 d'octubre a la tarda.
Va ser un dia important perquè enguany vam celebrar-ne ja la 5a edició! 5 anys de trobada!

 

Com ja ve sent costum en les darreres edicions, enguany vam comptar amb la participació de quatre equips de futbol formats per alumnes de diferents promocions. Cap a les 17.30 h. va començar la trobada, tot i que la pilota va començar a rodar una miqueta més tard. Per tercer any consecutiu, es va jugar una lligueta a una volta. Durant ben bé dues hores llargues, els equips es van anar enfrontant en una tarda que va comptar amb molts assistents de suport, especialment familiars i amics dels jugadors. Com sempre, també, entre partit i partit, els assistents van poder fer un pica-pica per amenitzar l'estona. La gran novetat va que aquest any, l'equip que portava tres anys seguits guanyant, va ser desbancat per un nou contrincant. Els resultats van quedar de la següent manera:

 

Partits
Classic 89 1-2 Jack la motta
Carlitos Team 5-1 Relaxing Café Team
Jack la motta 2-0 Carlitos Team
Relaxing Café Team 0-3 Classic 89
Classic 89 2-3 Carlitos Team
Jack la motta 3-1 Relaxing Café Team
 

I la classificació final va ser la següent:

 

  PJ PG PE PP GF GC Punts
Jack la motta 3 3 0 0 7 2 9
Carlitos Team 3 2 0 1 8 5 6
Classic 89 3 1 0 2 6 5 3
Relaxing Café Team 3 0 0 3 2 11 0
 

L'equip guanyador, Jack la motta, estava format per Sergi Campos, Ferran Donoso, Jordi Manzanedo, Teo Huerta i Eloi Huerta.

 

A banda del futbol, també com l'any passat, durant la jornada vam tenir un parell de persones dedicades només a fer-se càrrec dels infants que van venir acompanyant els seus pares.

 

La trobada va acabar amb el lliurament dels premis als campions i una fotografia de grup.

 

Aquí podeu trobar imatges de la jornada.

Gràcies a tot per participar!!!

 

TROBADA LÚDICO-ESPORTIVA 2012

 

La 4a edició de la Trobada ludicoesportiva es va fer el 6 d'octubre de 2012. Van participar quatre equips de futbol formats per alumnes de diferents promocionsi es va jugar una lligueta a una volta. Per tercer any consecutiu, va guanyar el mateix equip. Sota el nom de "Fuaaa", els campions es van tornar a endur el torneig. En segon lloc, va quedar "FC Coscollano". "Coca Juniors" i "Justo's Team" van quedar en tercer i quart lloc. A banda del futbol, una de les grans novetats d'aquesta edició va ser que durant la jornada, vam tenir un parell de persones dedicades només a fer-se càrrec dels infants que van venir acompanyant els seus pares.

TROBADA LÚDICO-ESPORTIVA 2011

 

Aquí teniu les imatges de la trobada que es va fer el 8 d'octubre de 2011 a la tarda. Aquesta vegada la trobada va comptar amb la participació de cinc equips de futbol formats per alumnes de diferents promocions, i algun professor. Gairebé tots ells amb banqueta de reserves i tot (en total, unes 40 persones). Aquest any no es va seguir el sistema d'eliminatòria com altres anys, sino que es va jugar una lligueta a una volta. Podem dir que la convocatòria va superar l'any anterior i ha estat, fins ara, l'any amb més assistència de persones ja que aproximadament vam ser unes cent persones.

TROBADA LÚDICO-ESPORTIVA 2010

 

La trobada es va fer el 18 de setembre de 2010, i va ser un gran èxit de convocatòria: prop de 70 persones ens vam reunir per compartir una estona de futbol. Fins a 8 equips formats per exalumnes de diferents promocions, professors i exprofessors van participar en un torneig amistós que va durar gairebé tota la tarda. Aquí podeu veure algunes fotografies de la trobada al pati de l'escola.

TROBADA LÚDICO-ESPORTIVA 2009

 

El 20 de setembre de 2009 també vam celebrar la trobada lúdico-esportiva al pati de l'escola.

En teniu algunes imatges aquí baix.